Vaš pristup i korišćenje sajta www.yamahabarel.com podleže sledećim uslovima korišćenja kao i svim važećim zakonima. Barel doo zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Sadržaj sajta

Sajt kao i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su kompanije Barel doo i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Tačnost podataka

Barel doo nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Barel doo ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. U slučaju da primetite neku nepravilnost molimo vas da nas o tome obavestite, kako bi izbegli eventualne neprijatnosti (info@yamahabarel.com).

Cena proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Barel doo se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili porudžbinu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja porudžbine. Barel doo ima pravo da otkaže porudžbinu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu (npr. umesto 15.000 je navedena cena 150 din).

Način plaćanja na internet prodavnici

Plaćanje vršite gotovinski kurirskoj službi u trenutku preuzimanja naručene robe. Plaćanje možete izvršiti i na šalteru banke/pošte na naš račun, nakon izvršene porudžbine na našem sajtu. Pravna lica mogu izvršiti plaćanje elektronski na osnovu predračuna/računa za naručenu robu.

Način plaćanja u maloprodajnom objektu

Plaćanje robe kupljene u našem maloprodajnom objektu moguće je izvršiti putem: gotovine, platnih kartica ili čekova.

Kako kupiti

Kupovina putem sajta www.yamahabarel.com je veoma jednostavna. Odaberite artikle koje želite i stavite ih u korpu. Kada ste završili sa ubacivanjem artikala, pratite polje “moja korpa”. Unesite podatke za isporuku robe i Vaše lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. Nakon toga ćete dobiti mail obaveštenja da je porudžbina primljena. Ukoliko nismo u mogućnosti da Vam isporučimo određeni artikal, bićete kontaktirani radi obaveštenja ili dogovora o zamenskom artiklu.

Prijem porudzbina i isporuka robe

Sve porudzbine primljene do 17h biće realizovane istog dana. Porudzbine primljene posle 17h biće realizovane sledećeg radnog dana. Isporuku robe vršimo na teritoriji Republike Srbije putem kurirskih službi Aks, Bex i Royal Express. Optimalno vreme stizanja paketa je 24h. Troškove transporta snosi kupac, osim ukoliko je vrednost pošiljke veća od 15000 dinara – tada troškove transporta snosi firma Barel doo.

Politika privatnosti

U ime internet prodavnice Yamaha Barel obavezujemo se da ćemo maksimalno čuvati privatnost naših kupaca i korisnika. Sve informacije (ime i prezime, adresa, e-mail i telefon) koje podelite sa nama biće korišćene isključivo u cilju brze isporuke robe koja Vam je potrebna i u cilju Vaše obaveštenosti o najnovijim proizvodima, trenutnim akcijama i budućim događajima.