Barel DOO

Oprema od glave do pete

Osnovani smo 1999. godine u Nišu. Bavimo se prodajom i distribucijom motocikala, skutera, četvorotočkaša, vozila za sneg i nautike. Ovlašćeni smo diler i serviser kompletnog YAMAHA programa za teritoriju Srbije, kao i ovlašćeni uvoznik i distributer vodećih svetskih brendova moto opreme :

  • SCHUBERTH helmets, SHARK helmets, MT helmets, Axxis i MOMO DESIGN – kacige
  • HELD, BERING, SEVENTY DEGREES, OXFORD, ACERBIS – moto garderoba
  • GIANNI FALCO – obuća;
  • BREMBO – kočioni sistemi.

Tokom svih ovih godina od osnivanja konstantno smo povećavali obim naše delatnosti i trudili smo se da proširimo prodajni asortiman. Osluškivali smo potrebe tržišta i trudili se da udovoljimo zahtevima naših kupaca za robom koja je kvalitetna, privlačnog dizajna i cenovno prihvatljiva. Iz sezone u sezonu, težili smo da ponudimo robu dobro poznatih brendova koja će svojim kvalitetom zadovoljiti najzahtevnije, a istovremeno biti pristupačna prosečnom, domaćem kupcu.

Isto tako, trudimo se da obezbedimo što širu paletu proizvoda i da omogućimo svima, počev od iskusnih, profesionalnih trkača, preko rekreativnih “bajkera”, pa sve do onih koji tek započinju svoj moto život – kupovinu svega što je neophodno, i to na jednom mestu! Naš cilj i moto poslovanja je upravo taj – da kod nas pronađete sve ono što je neophodno za Vas i Vaš motocikl. U tome će Vam pomoći naše stručno i ljubazno osoblje.

Zastupamo Brendove

Uclear digital
Schuberth
Mivv
Held
Bering
Brembo
Hiflofiltro
Ipone
Lampa
Momodesign
Unibat
Yamalube
Yamaha
Acerbis
Falco
Oxford

Naše lokacije