Barel DOO

Sve za Vaša dva točka

Osnovani smo 1999. godine u Nišu. Bavimo se prodajom i distribucijom motocikala, skutera, četvorotočkaša, vozila za sneg i nautike. Ovlašćeni smo diler i serviser kompletnog YAMAHA programa za teritoriju Srbije, kao i ovlašćeni uvoznik i distributer vodećih svetskih brendova moto opreme :

  • SHARK helmets, MT helmets i MOMO DESIGN – Kacige
  • SEVENTY DEGREES, OXFORD, ACERBIS – moto garderoba
  • GIANNI FALCO – obuća;
  • BREMBO – kočioni sistemi.

Tokom svih ovih godina od osnivanja konstantno smo povećavali obim naše delatnosti i trudili smo se da proširimo prodajni asortiman. Osluškivali smo potrebe tržišta i trudili se da udovoljimo zahtevima naših kupaca za robom koja je kvalitetna, privlačnog dizajna i cenovno prihvatljiva. Iz sezone u sezonu, težili smo da ponudimo robu dobro poznatih brendova koja će svojim kvalitetom zadovoljiti najzahtevnije, a istovremeno biti pristupačna prosečnom, domaćem kupcu.

Isto tako, trudimo se da obezbedimo što širu paletu proizvoda i da omogućimo svima, počev od iskusnih, profesionalnih trkača, preko rekreativnih “bajkera”, pa sve do onih koji tek započinju svoj moto život – kupovinu svega što je neophodno, i to na jednom mestu! Naš cilj i moto poslovanja je upravo taj – da kod nas pronađete sve ono što je neophodno za Vas i Vaš motocikl. U tome će Vam pomoći naše stručno i ljubazno osoblje.

Zastupamo Brendove

VR46
Uclear digital
Schuberth
Mivv
Interphone
Held
Bering
Brembo
Hiflofiltro
Ipone
Lampa
Momodesign
Unibat
Yamalube
Yamaha
Acerbis
Falco
Oxford
Seventy Degrees
MT Helmets

Naše lokacije

Barel Motoshop Beograd

Milentija Popovića 9
Sava Centar
11070 Novi Beograd

Barel Motoshop Niš

Vojvode Gojka 62
18000 Niš