SHARK Helmets je, kao što znamo, francuski premijum brend koji proizvodi moto kacige preko 30 godina. Veliko iskustvo na trkačkoj stazi i permanentno ulaganje u novu tehnologiju dovelo je do toga da Shark na svakih nekoliko godina odradi usavršavanje postojećih, ali i proizvodnju potpuno novih modela. Upravo je za ovu godinu najavljeno 5 novih modela i restilizacija 3 postojeća, tako da su modeli iz prošle godine na RASPRODAJI.

U januaru je počela rasprodaja aktuelnih modela Shark kaciga, tako da sada možete uštedeti od 15% do 30% kupovinom proverenih modela:

 1. D-skwal (full face)
 2. Skwal 1 (full face)
 3. Vancore (full face)
 4. Evoline 3 (modular)
 5. Evo One 1 (modular)
 6. Drak (jet)
 7. X-drak (jet)
 8. Micro (jet)
 9. SX2 (cross)

1. SHARK D-SKWAL je najprodavanija full face kaciga na našem tržištu. Odlikuje je visok nivo udobnosti, upotrebljivost na touring i R motociklima, kao i mogućnost ugradnje bluetooth uređaja. Da je ovo best-buy model svedoči i 4 zvezdice na Sharp testu, inovativni sistem luftera, kao i pin-lock protiv magljenja koji uz ovaj model dolazi GRATIS. Na Vama je samo da izaberete boju koja Vam odgovara.

Cena na rasprodaji se kreće od 19.400 dinara (umesto 22.800 din) za jednobojne varijante do 22.100 dinara (umesto 27.600 din) za grafike!

2. SHARK SKWAL 1 je po karakteristikama identična kaciga kao i D-skwal, sa jednom „malom“ izmenom – dodate su LED diode. Kaciga je na okvirima luftera sa prednje, gornje i zadnje strane opremljena LED diodama koje mogu da rade na 2 načina: konstantno svetlo i trepćuće svetlo. Diode se napajaju preko punjive baterija, a 5-ogodišnja garancija uliva poverenje.

Cena na rasprodaji je 22.100 dinara (umesto 32.500 din)!

3. SHARK VANCORE  je kaciga dizajnirana za „gradske huligane“ koji voze supermoto ili naked motore. U pitanju je full-face kaciga jedinstvenog izgleda sa ugrađenim moto naočarima, težine samo 1250gr što znači da pruža maksimalnu zaštitu uz minimalno opterećenje. Carl Zeiss negrebajuće naočare i anti-fog staklo, quick-release sistem skidanja naočara, kao i D-ring sistem kopčanja kacige su glavni aduti ovog full face modela.

Cena na rasprodaji je 26.000 dinara (umesto 37.200 din)!

4. SHARK EVOLINE 3 je definitivno najbolja modularna kaciga na svetu koja je posebna po tome da se prednji deo kacige prebacuje skroz pozadi, pri čemu nastaje klasična open-face kaciga. U otvorenoj varijanti pruža udobnost i lakoću nošenja, bez ikakvih vazdušnih turbulencija ili negativnih uticaja na vrat vozača. Možemo bez zadrške reći da Shark Evoline predstavlja savršen kompromis između jet, full-face i flip-up kacige. Maksimalan broj zvezdica na Sharp testu bezbednosti dovoljno govori o ovom modelu, a mi smatramo da upravo ova kaciga pruža najviše za uložen novac.

Cena na rasprodaji za jednobojne modele je 33.600 dinara, dok su modeli sa grafikama 35.900 dinara (umesto 42.500 din)!

5. SHARK EVO ONE 1 je lakša i gabaritno manja od Evoline modela, unapređena po pitanju aerodinamike. Najnoviji sistem Autoseal vizira koji je anti-fog omogućava bešumnu i sigurnu vožnju i kada je kaciga u otvorenom položaj. Evo One model ce Vam olakšati vožnju i omogućiti uživanje u svim vremenskim uslovima. Glavna razlika je podbradak koji može da izvuče i uvuče, kao i inovativni auto up/auto down mehanizam. Ovo je kaciga sa 4/5 zvezdica na testu bezbednosti i jedna od retkih modularnih kaciga koje su homologovane.

Cena na rasprodaji je 37.700 dinara (umesto 53.900 dinara)!

6. SHARK DRAK model je urbana kaciga koja kombinuje kompaktnost i odličan izgled. Školjka je napravljena od najnovije injected termoplastike u “ street-fighter” stilu, a unutrašnjost od prirodnih vlakana (bambusa) omogućava maksimalnu udobnost. Optimalan sistem ventilacije je postignut uz ventilacione otvore i difuzore. Anti-schratch i anti-fog duple naocare (Carl Zeiss – Germany) blago zatamnjene, sa quick-release sistemom za brzo skidanje. Priprema za bluetooth.

Cena na rasprodaji je od 20.200 do 23.450 dinara (umesto 29.900 do 33.500 din)!

7. SHARK X-DRAK je model iz najnovije Sharkove kolekcije. Predstavlja idealnu fuziju stila i funkcionalnosti, a  predviđena je za vozače Cafe-racer i Trail motora. Najveću primenu je ipak našla kod vozača ATV vozila, kojima je najbitnija da kaciga bude lagana i udobna. sa dobrom ventilacijom i zaštita od prašine. Krase je slim fit školjka, skidajuća prednja maska, ventilacioni sistem sa podešavanjem i težina od samo 1200gr (+/- 50gr).

Cena na rasprodaji je 25.000 dinara (umesto 35.900 din)!

8. SHARK MICRO kaciga predstavlja “ must have” deo opreme svakog modernog i urbanog vozača. Praktična i konformna kaciga sa natural fiber unutrasnošću omogućava veoma opuštenu i prijatnu vožnju u svim uslovima. Poseduje “ long trip” duboki vizir sa oznakom VZ140 sa integrisanim vazdušnim difuzorima za maksimalnu prevenciju magljenja. Micro model jet kacige predstavlja odličnu kombinaciju komfora, funkcionalnosti i bezbednosti.

Cena na rasprodaji 10.400 do 11.200 dinara (umesto 13.900 i 14.900 din).

9. SHARK SX2 predstavlja off-road kacigu koja ispunjava ACU gold standard bezbednosti, poseduje odličnu ventilaciju i unutrašnjost od prijatnih i kvalitetnih materijala.

Cena na rasprodaji 12.700 dinara (umesto 18.100 din)!

Za Vas smo izdvojili neke od osnovnih osobina Shark kaciga, koji su ujedno i glavni motivi za kupovinu:

 • Veoma bezbedne kacige sa 4 ili 5 zvezdica na Sharp testu;
 • Viziri optičke klase br.1 i sunčane naočare sa UV zaštitom;
 • Unutrašnjost napravljena od prirodnih bambusovih vlakana, anti-alergijska i anti-bakterijska;
 • Mogućnost kupovine fabričkog bluetooth uređaja, ugradnja besplatna u našem shopu;
 • 5-ogodišnja svetska garancija na kacigu;
 • Servis direktno u našim maloprodajama, uvek dostupni rezervni delovi;
 • Preko 30 godina iskustva u proizvodnji trkačkih kaciga i kaciga za svakodnevnu upotrebu.

* RASPRODAJA KACIGA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA *

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *